Простий рецепт рибного пирога

Цей пиріг — просто фаворит серед подібних страв. Він виходить дуже соковитим і зазвичай подобається всім, хто його скуштує. Приготувати пиріг нескладно, рекомендуємо вам спробувати і порадувати близьких.

Інгредієнти: філе минтая — 600 г, цибуля — 250 г, борошно — 1 скл. (250 мл), вершкове масло — (розм’якшене) — 50 г, сметана — 5 ст. л., сіль — 1 дрібка, рослинна олія — 2 ст. л., яйця — 3 шт., сметана — 3 ст. л., спеції для риби — 1,5 ч. л., сир твердий — 150 г.

Приготування: Замісити тісто з борошна, масла, 2 ложок сметани і дрібки солі. Тонко розкачати і викласти у форму, змащену олією. Цибулю нарізати півкільцями і обсмажити на рослинній олії.

Приготувати заливку: для цього збити віночком яйця з рештою сметани та посолити. Викласти обсмажену цибулю на тісто, поверх цибулі рибу, порізану невеликими шматочками. Посипати спеціями для риби

Залити пиріг заливкою і зверху посипати натертим на великій терці сиром.

Відправити в духовку з температурою 180 градусів приблизно на 30-35 хвилин.

А також рецепт Деруни по-галицьки.