Мандариновий пиріг.

У магазинах почали з’являтись мандарини нового урожаю. Пропонуємо приготувати простий і смачний пиріг із цього цитруса. Мандариновий пиріг — це просто бомба! Аромат та смак свята не залишать байдужим нікого.

Інгредієнти: борошно — 300 гр, розпушувач — 15 гр, цукор — 150 гр, молоко — 50 мл, олія рослинна — 150 гр, яйця — 3 шт., мандарини — 6-7 шт.

Приготування: У борошно додаємо розпушувач та перемішуємо. У миску вбиваємо яйця, додаємо молоко, цукор та рослинну олію і все добре перемішуємо міксером до однорідного стану. В рідку суміш поступово додаємо борошно та добре перемішуємо. Чистимо мандарини від шкірки, та білих прожилків, розрізаємо кожну навпіл поперек дольок. Дно форми присипаємо цукром та розкладаємо мандарини зрізом донизу. Заливаємо їх тістом та випікаємо у розігрітій до 180 градусів духовці 40-45 хвилин.