Знаменита паста академіка Амосова: рецепт

Усі ми розуміємо, що імунітет — справа нажив­на, а значить, про його стан треба піклуватися завчасно. Академік М. Амосов рекомендував готувати цю суміш усім післяопераційним хворим для швидкого відновлення і зміцнення організму. А якщо людина здорова? І для здорової людини,  користь такої  «вітамінної бомби» неоціненна.

 

ІНГРЕДІЄНТИ: по 500 г родзинок, кураги, інжиру, чорносливу без  кісточок,  2 склянки волоських горіхів; 1 лимон зі шкіркою.

ПРИГОТУВАННЯ. Перемолоти всі інгредієнти в кухон­ному комбайні або через м’ясорубку і додати 500 г меду.

Перемішати до однорідності і розкласти в банки.

Вживати по 1 ст. л. тричі на день за 30 хвилин до прийому їжі.

Ця суміш — унікальне джерело вітамінів і мікроелементів. Вона ідеально підходить для школярів, людей розумової і фізичної праці, спортсменів.