Ватрушка з куркою і з овочами

Таку курячу грудку ви ще не готували! Страва, від якої неможливо відмовитися. Це не тільки красиво, але й дуже смачно!

Інгредієнти для тіста: 1 склянка (200 мл) теплої води, 1 склянка теплого молока, 1 ст. л. цукру, 1 ст. л. сухих дріжджів (10 гр), 1 ч. л. солі, 5 склянок борошна (600 гр.), 1 ст. л. рослинної олії.

Інгредієнти для начинки: 500 гр. курячої грудки, 2 цибулини, 2 помідори, 1 зелений перець, 1 червоний перець, 5-6 гілочок петрушки, 5 шт. зеленої цибулі, 2 ст. л. рослинної олії, 1 ч. л. солі, 1 ч. л. чорного перцю, паприки та інших приправ за смаком, 200 гр. твердого сиру.

 

Приготування: З води, молока, цукру, солі, дріжджів і просіяного борошна замісіть м’яке тісто. Зверху на тісто додайте олію, вимісіть ще раз руками. Накрийте і залиште підходити на 30 хвилин

burinnia

Тим часом всі овочі, зелень і курячі грудки наріжте дрібними кубиками.

Все перемішати, додати сіль і спеції за смаком.

Тісто розділити на 18 частин. З кожної частини скачати кульку. Перекласти на деко (знадобиться 2 дека).

Кожну кульку тіста приплюснути пальцями, змазаними рослинною олією. Зверху викласти по кілька ложок начинки. Відправити в духовку на 20 хвилин при температурі 200 градусів.

Через 20 хвилин дістати, посипати тертим сиром, відправити в духовку ще на 10 хвилин при тій же температурі.