Торт «Корівка»: сам смачний – рецепт простий.

Торт “Корівка” може бути святковим десертом або просто стравою для дружнього чаювання. Він має ніжну текстуру та шоколадний аромат.
Крем зі згущеного молока надає десерту карамельний присмак.

Інгредієнти:
2 склянки борошна,
1 склянка цукру,
3 яйця,
1,5 склянки смаженого арахісу,
1,5 чайної ложки розпушувача,
1,5 банки вареного згущеного молока,
500 г вершкового масла (300 г для тіста 200 г для крему),
3 віконечка шоколаду.

Приготування:

Арахіс подрібнюємо в блендері. Яйця збиваємо з цукром і змішуємо в мисці з арахісом. Потім додаємо 3 ст. ложки вареної згущенки, просіваємо борошно, розпушувач і додаємо вершкове масло (300 г). Міксером до однорідності збиваємо тісто. Воно виходить важким, липким – ніякого вимішування!

Духовку розігріваємо до 200 °С. Тісто мокрими руками розрівнюємо у формі тонким шаром по дну. Печуться коржі дуже швидко, 10-15 хвилин.

Тепер крем. Це ще простіше. Згущене молоко збиваємо з маслом (200-300 г) і тремо прямо в крем шоколадну стружку на тертці. Як варіант, можна просто додати какао. Змазуємо остиглі коржі кремом. Торт виходить високим. Прикрашаємо з огляду на свій смак і фантазію.