Смажимо кабачки як “м’ясо по-французьки”. Вони замінюють і гарнір, і м’ясо одночасно.

Завдяки текстурі кабачкам можна надати практично будь-який смак. Один з найуспішніших методів приготування — приготувати їх як м’ясо по-французьки. Після швидкого обсмажування в особливій сирній паніровці, овочі можна подавати і на гарнір, і як головну страву.

Інгредієнти: 2 середні кабачки, сіль та чорний мелений перець, 100 грамів будь-якого твердого сиру, по чайній ложці сухої петрушки та паприки, 4 яйця, 100 грамів панірувальних сухарів, 50 грамів борошна.

Кабачки чистити не потрібно, просто продряпуємо виделкою, так вони просмажаться краще. Ріжемо овочі тонкими пластинками в глибоку миску, засипаємо сіллю та перцем, залишаємо на 15 хвилин.

В окремій мисці змішуємо 100 г натертого сиру, петрушку, паприку, яйця. В іншій ємності перемішуємо борошно та панірувальні сухарі.

Тепер кожен кабачок послідовно опускаємо у суміш сиру, слідом у паніровку.

Обсмажуємо на заздалегідь розігрітій сковороді по 4 хвилини з кожного боку.

Завдяки сирній паніровці та обсмажуванню кабачки на смак нагадують м’ясо. Спробуйте також варіювати спеції, щоб щоразу отримувати новий смак.