Що додати у фарш, щоб був соковитим і не розвалювався.

У скарбничці у будь-якої господині знайдуться страви з м’ясним фаршем – котлети, тефтелі, пельмені та багато іншого. Проте не завжди страви виходять соковитими та смачними. Щоб уникнути помилок, потрібно дотримуватись певних правил приготування фаршу. Тільки в цьому випадку вийде не гірше, ніж у кухарів у ресторані.

Як правильно готувати фарш

У фарш із яловичини або телятини для пишності додається яблуко. Досить натерти його на тертці і змішати з перекрученою яловичиною. Для м’якості пропускайте м’ясо через м’ясорубку двічі.

У курячий фарш додається томатний сік із розрахунку 50 мл на 500 г м’яса. У цьому випадку страва вийде неймовірно ніжною та соковитою.

Свинячий фарш найчастіше «підводить» і починає розпадатися в самий невідповідний момент. Щоб “склеїти” фарш, доводиться додавати більше яєць. Яйця можна легко замінити тертою картоплею з розрахунку 1 шт. на 500 г фаршу.

burinnia

Котлети завжди виграють, якщо змішати два види фаршу: свинину з яловичиною, м’ясо кролика з курятиною.