М’ясні хінкалі з грибами.

Щоб символ наступного року – тигр приніс  удачу у ваш дім, до свята приготуйте якомога більше м’ясних страв, Адже тигр – хижак.   М’ясні хінкалі лише повторюють подачу грузинської класики. Зрозуміло, що тісто для них замішувати не потрібно. Замість тіста – відбивні, а в середині – печериці. Важливо добре відбити м’ясо, воно має бути завтовшки 5 міліметрів. У рецепті використовується свинина, але можна взяти куряче філе.

Інгредієнти: свиняча корейка – 1 кг, печериці – 500 г, йогурт або нежирна сметана – 100 г, цибуля – 2 шт. (великі), вершкове масло, сіль, перець, спеції – за смаком

Приготування: М’ясо нарізати на шматки завтовшки 2 см вздовж волокон. Відбити молотком через плівку. Посипати сіллю та чорним перцем.

Для начинки подрібнену цибулю обсмажити на вершковому маслі. Гриби нарізати тонкими пластинками і додати до цибулі. Посолити та смажити, доки не випарується зайва волога. Додати йогурт або нежирну сметану.

Викласти начинку в центр кожної відбивної. Скріпити трьома зубочистками.

Викласти на застелене деко та відправити у заздалегідь розігріту духовку. Запікати 40 хвилин за 220 градусів.