Котлети з кролика з цукіні

Як би ми не приготували кролика – на сковороді, в духовці чи мультиварці – це чудово завжди. Готується він швидко і практично невимогливий до процесу, хіба що м’ясо обов’язково потрібно замаринувати. Але маринувати можна як 30 хвилин, так і більше кількох годин, наприклад, у соєвому соусі або сметані зі спеціями.

 

Інгредієнти:  500 г фаршу з кролика, 250 г цукіні, 1 ст. л. рисового борошна, 1 ст. л. вівсяних висівок, зелень, сіль, перець за смаком.

 

Приготування: Натерти цукіні на тертці, посолити та залишити на 15 хвилин, щоб цукіні пустили сік. Відтиснути сік, додати у фарш висівки, посолити і поперчити за смаком.

Сформувати невеликі котлети, трохи присипавши рисовим борошном.

Обсмажити у невеликій кількості олії впродовж 5 хвилин.

Відправити в розігріту до 180 градусів духовку і довести до готовності.