Головний секрет приготування картоплі.

Якщо його ігнорувати,  то овоч може вам нашкодити!

Незважаючи на те, що картопля є одним з найпопулярніших  овочів, не усі знають головний секрет  її приготування. Через це картопля   втрачає свої корисні властивості і у підсумку виходить звичайний калорійний продукт, який не дуже  корисний для фігури і здоров’я .

Секрет полягає в тому, що забороняється при варці кидати картоплю  у холодну воду. У такій  воді крохмаль, що міститься в картоплі, швидко розчиняється. Холодна вода здатна насичувати собою  овоч  і знищувати  корисні вітаміни.

В гарячій воді крохмаль  утворює склад, подібний клейстеру. Тому картопля, опущена в киплячу воду, обволікається крохмалем, завдяки чому зберігає майже всі вітаміни.

Звісно, щоб картопля приносила максимальну користь, її  можна  варити прямо у шкірці. Але перш ніж відправляти продукт харчування у каструлю, його слід вкрай ретельно промити. Якщо ви варите картоплю у шкірці тоді  можна опускати картоплю і у холодну воду.

burinnia