Експрес-рецепт приготування м’яса

Соковите апетитне м’ясо з рум’яною сирною скоринкою обов’язково гідно поцінують усі, кого ви пригостите. Унікальність цього рецепту — в простоті і швидкості. На активне приготування піде, від сили, 10 хвилин, а з усім іншим з успіхом впорається духовка. Рецепт універсальний: таке м’ясо можна подати з гарніром або як самостійну страву

Інгредієнти: свинина — 4 стейки, варені яйця — 2 шт., твердий сир — 100 гр, ріпчаста цибуля — 1 шт., майонез — 3 ст.л., сіль, перець, інші приправи і спеції — за бажанням

Приготування: Робимо решітку глибокі надрізів з обох боків кожного стейка. Солимо, перчимо, за бажанням додаємо інші спеції.

Нарізаємо цибулю півкільцями і рівномірно викладаємо на дно ємності для запікання.

Викладаємо м’ясо в один ряд на «подушку» з цибулі.

На крупній тертці натираємо сир і яйця, заправляємо майонезом, за необхідності досолюємо, добре все перемішуємо. Викладаємо сирну масу зверху на м’ясо рівномірним шаром і відправляємо в розігріту до 180 С духовку на 30 хвилин.

Далі залишається тільки дістати м’ясо і подати до столу.