30 хвилин на кухні: млинці без борошна.

Млинці можна приготувати без борошна, якщо основою взяти манну крупу і вівсяні пластівці. Вийде не тільки смачно, а й корисно.

Ароматні та рум’яні млинці підійдуть як на сніданок, так і як ситний перекус. Ласощі оцінять не лише дорослі, а й діти. Готуються млинці просто та швидко.

Для приготування млинців без борошна знадобляться такі інгредієнти:

вівсяні пластівці – 1/2 склянки (об’єм склянки – 250 мл);

манна крупа – 1/2 склянки;

кефір – 250 мл;

яйце – 1 шт.;

цукор – 1,5 ст. л.;

олія – 2 ст. л.;

сіль – 1/2 ч. л.;

сода – 1/2 ч. л.

Покроковий спосіб приготування млинців без борошна:

1. Підготувати усі необхідні інгредієнти.

2. У мисці змішати манку, вівсяні пластівці, цукор, соду та сіль.

3. Додати кефір, олію та яйце.

4. Подрібнити до однорідного стану за допомогою блендера.

5. Сковороду добре розігріти, змастити олією.

6. Випікати млинці із двох сторін до золотавого кольору.

7. Подавати млинці можна з медом, сметаною або варенням