Як приготувати домашню хрінівку.

Для приготуван­ня хрінівки потрібні два літри якісного, домашнього самогону, який треба ви­лити у трилітрову банку.

Тоді набираємо 100 грамів самогонки у склянку і кладемо туди столову ложку натурального квітково­го меду. Перемішуємо, доки мед розчиниться, і переливаємо рі­дину назад у банку:

50 грамів свіжих очищених корінчиків хрону ріжемо на дріб­ненькі шматочки і зсипаємо в банку. Через шість годин до­даємо трішки гвоздики, маленьку патичку ванілі й по дві го­рошини чорного та духмяного перцю. Залишаємо на тиждень, опісля проціджую і розливаю в пляшки. Напій виходить неповторний — має легкий приємний відтінок, чу­довий аромат і смак.