Смачна соковита піца з кабачків.

Приготуйте раз і закохаєтеся в цей рецепт!

Піца з кабачків? Це дуже смачна страва, яка може стати для вас щоденною. А якщо ви не любите кабачки, то зготувавши з них цю страву, точно полюбите!

Інгредієнти

  • Кабачки — 400-450 г
  • Сіль — 1/2 ч. л.
  • Борошно — 4-5 ст. л. з гіркою (все залежить від соковитості кабачків)
  • Яйце — 1 шт.
  • Сметана — 1 ст. л.
  • Помідор — 1 шт.
  • Ковбаса (шинка, м’ясо, фарш — вже готові) — 80 г
  • Цибуля — 1/3 шт.
  • Сир — 80 г
  • Базилік — 1 гілочка
  • Часник — 1 зубчик

Покрокове приготування

  • Кабачки натріть на тертці, посоліть і перемішайте. Залиште на 5 хвилин, щоб вони пустили сік.
  • Кабачки добре відіжміть, додайте яйце, сметану і борошно.
  • Викладіть кабачкове тісто на сковороду, змащену олією, обсмажте з одного боку 10 хвилин під закритою кришкою на помірному вогні.
  • Ковбасу і помідор наріжте кільцями. Сир натріть. Часник і базилік дуже дрібно подрібніть.
  • Переверніть кабачковий млинець, викладіть часник з базиліком, зверху половину сиру, далі ковбасу і помідори, і зверху половину сиру, що залишилася.
  • Далі можна продовжити приготування на сковороді. Налийте трохи води під кабачкову основу і накрийте кришкою. Завдяки парі, яка утворюється, сир швидше розплавиться.
  • Або можна перекласти нашу піцу на деко і запекти в духовці 5-10 хвилин до рум’яності.