Приготуйте раз і закохаєтеся в цей рецепт!
Піца з кабачків? Це дуже смачна страва, яка може стати для вас щоденною. А якщо ви не любите кабачки, то зготувавши з них цю страву, точно полюбите!
Інгредієнти
- Кабачки – 400-450 г
- Сіль – 1/2 ч. л.
- Борошно – 4-5 ст. л. з гіркою (все залежить від соковитості кабачків)
- Яйце – 1 шт.
- Сметана – 1 ст. л.
- Помідор – 1 шт.
- Ковбаса (шинка, м’ясо, фарш – вже готові) – 80 г
- Цибуля – 1/3 шт.
- Сир – 80 г
- Базилік – 1 гілочка
- Часник – 1 зубчик
Покрокове приготування
- Кабачки натріть на тертці, посоліть і перемішайте. Залиште на 5 хвилин, щоб вони пустили сік.
- Кабачки добре відіжміть, додайте яйце, сметану і борошно.
- Викладіть кабачкове тісто на сковороду, змащену олією, обсмажте з одного боку 10 хвилин під закритою кришкою на помірному вогні.
- Ковбасу і помідор наріжте кільцями. Сир натріть. Часник і базилік дуже дрібно подрібніть.
- Переверніть кабачковий млинець, викладіть часник з базиліком, зверху половину сиру, далі ковбасу і помідори, і зверху половину сиру, що залишилася.
- Далі можна продовжити приготування на сковороді. Налийте трохи води під кабачкову основу і накрийте кришкою. Завдяки парі, яка утворюється, сир швидше розплавиться.
- Або можна перекласти нашу піцу на деко і запекти в духовці 5-10 хвилин до рум’яності.