Ситний салат з фаршем .

Листковий ситний салат на свято або на кожен день. Готується дуже просто і із звичайних простих продуктів. Якщо використовувати форму 10 на 10 сантиметрів, з перерахованих нижче інгредієнтів вийде 4 порції салату.

Інгредієнти: фарш асорті — 500 г, картопля відварена — 400 г, яйця варені — 3-4 шт., огірок солоний — 4 шт., майонез — 100 гр, цибуля ріпчаста — 1 шт., цибуля салатна — 1 шт., сіль та перець — за смаком, олія для смаження.

Приготування: Фарш потрібно обсмажити на олії, ретельно розбиваючи усі грудочки до повного випаровування рідини. Дрібно нарізаємо цибулю і додаємо у фарш. Солимо, перчимо і обсмажуємо до рум’яності. Відварену картоплю в мундирах натираємо на великій тертці. Огірки нарізаємо кубиками невеликого розміру. Дрібно нарізаємо салатну цибулю. Першим шаром у форму викладаємо натерту картоплю, солимо, перчимо і додаємо трохи майонезу. Наступний шар — обсмажений фарш з цибулею, знову трохи майонезу. Викладаємо нарізаний солоний огірок і наступний шар — салатну цибулю. Промазуємо трохи майонезом. Натираємо яйця на дрібній тертці прямо у форму, щоб салат вийшов повітряний. Дайте салату трохи настоятися у холодильнику і смачного!