Секрети пишних оладків, які не опадають.

Знання всього декількох хитрощів допоможе приготувати повітряні і дуже смачні оладки. При цьому не потрібно витрачати багато часу на готування.

Основний секрет ідеальної страви полягає в тому, що для тіста треба брати кефір кімнатної температури. Кисломолочний напій слід змішати з яйцями, сіллю, цукром і ваніліном. Після цього треба акуратно вмішати борошно. Робити це рекомендується поступово. Тісто має бути густим.

Якщо долаєте суміш борошна і соди. Важливо, щоб вони були перемішані між собою. На чайну ложку борошна можна взяти половину ложки соди.

Після цього тісто бажано інтенсивно перемішати, а потім дати пару хвилин відпочити. У цьому полягає ще один секрет приготування пишних оладок.

Потім можна переходити до смажіння. Готувати страву слід на попередньо розігрітій сковороді з олією.

Однак і тут не все так просто. Як тільки тісто викладається на сковороду, вогонь треба зменшити, щоб оладки повністю присмажилися і не підгоріли.

Страву можна подавати з різними солодкими соусами і сиропами. Крім того, оладки добре поєднуються з усіма фруктами і ягодами. Байдужих до такого частування просто не залишиться.