Рулетики з малиною.

Інгредієнти: 200 мл теплого молока, 1/3 склянки теплої води, 1 упаковка розпушувача, 3 ст. л. цукру, 400-450 г борошна, 1 ч. л. солі, 300 г замороженої малини, 50 г цукру, по 1 ч. л. кукурудзяного крохмалю та цедри апельсина, шоколадно-горіхова паста(необов’язково).

Приготування: Розігрійте духовку до 180 градусів. Для тіста з’єднайте молоко, воду, розпушувач, цукор, сіль, борошна та перемішайте міксером до однорідності. Перекладіть тісто на посипану борошном робочу поверхню, накрийте і дайте постояти 10 хвилин.

Для начинки змішайте малину з цукром, кукурудзяним крохмалем та цедрою апельсина.

Після того, як тісто відпочило, розкачайте прямокутник завтовшки 2-3 см. Змажте малиновою сумішшю. По довжині щільно загорніть тісто в рулет до середини пласта тіста, зупинившись у центрі. Загорніть другий бік тіста у рулет «назустріч». Два рулети мають бути симетричні (зійтися посередині ширини прямокутника тіста). Акуратно притисніть їх один до одного.

Гострим ножем розріжте рулет на 10 рівних частин. Сформуйте зі шматочків сердечка, затиснувши нижню частину рулету між двома пальцями. Викладіть на змащений маслом пергамент і перенесіть на деко.

Випікайте близько 25 хвилин. Дайте охолонути на решітці щонайменше 5 хвилин.

Прикрасьте шоколадною пастою перед подачею (можна і не прикрашати).