Печінковий торт з кабачками

Ця страва поєднує печінку і кабачок в неймовірно красиву і смачну закуску! Кабачки з морквою в начинці надають цій страві соковитості і свіжості. Байдужих за столом точно не залишиться.

Інгредієнти: печінка куряча — 600 гр (печінку можна взяти будь-яку), яйця — 2 шт., борошно — 2-3 ст. ложки, сіль, перець за смаком, кабачки — 2 шт., морква — 2 шт., часник — 2 зубчики, твердий сир — 100 грамів, майонез, рослинна олія для смаження, зелена цибуля, огірок, кілька помідорів чері.

Приготування: Промиваємо печінку і пропускаємо через м’ясорубку. Яйця гарно збиваємо з дрібкою солі, після чого з’єднуємо з перекрученою печінкою. Акуратно перемішуємо і додаємо борошно, солим і перчим на свій смак, ще раз перемішуємо і залишаємо постояти на 15 хвилин.

За цей час кабачки і моркву натремо на крупній тертці. Кабачок в окремій мисці злегка присолити, що б виділилася зайва рідина, яку потрібно злити.

У невеликій кількості рослинної олії смажимо печінкові млинці. Робимо їх невеликими (кілька ложок) і досить тонкими. Обсмажуємо з двох сторін. На іншій сковороді (в невеликій кількості рослинної олії) обсмажуємо спочатку моркву. А потім додаємо кабачок. Обсмажуємо до готовності (в готові овочі за смаком додаємо чорний перець і пару зубчиків часнику, солі вистачає від кабачків).

Коли кабачок з морквою злегка охолонуть, натираємо туди шматочок сиру. Перемішуємо. І можна збирати нашу закуску. Кожен печінковий млинець промажемо майонезом (сильно майонезом не захоплюйтеся). Розподіляємо начинку і так шар за шаром.

Поставте торт в холодильник на пару годинок (до подачі). Перед подачею можете його прикрасити на свій смак, ми пропонуємо огірок, помідори чері та зелену цибулю.