Мариновані кабачки від відомого кулінара .

Як швидко та просто замаринувати кабачки  розповіла відомий український кулінар, переможниця другого сезону МайстерШеф Ліза Глинська.

Мариновані кабачки:

Інгредієнти:

  • 1 кг кабачків (цукіні)
  • 1 ст. л. солі (без гірки)
  • 1 ч. л. цукру (без гірки)
  • 4-5 зубчиків часнику
  • кріп
  • лавровий лист
  • 1 ст. л. оцту

Спосіб приготування:

  1. Беремо 2 невеликі пакети, ставимо їх один в один (для міцності). Попередньо миємо кабачки, нарізаємо їх на 8 частин і відправляємо в пакети.
  2. Нарізаємо кріп не дрібними шматками, додаємо до кабачків.
  3. Нарізаємо і додаємо часник.
  4. Додаємо лавровий лист, сіль, цукор і оцет.
  5. Зав’язуємо пакет і трусимо кілька секунд в усіх напрямках, щоб вміст перемішався. Залишаємо в холодильнику і періодично перемішуємо, перекладаємо з боку на бік. Скоро кабачки пустять сік
  6. Через добу їх можна їсти. Отримуємо дуже смачні мариновані кабачки.