Куряче філе під лимонно-сирним соусом.

Рецепт смачної страви, що можна приготувати за 30 звилин. Спочатку курка ретельно обтирається спеціями, потім обсмажується до золотавої скоринки. Зрештою, швидко тушкується у сирному соусі з додаванням соку лимона та цедри.

Інгредієнти: філе, цибуля – по 1 шт., часник – 1 зубчик, твердий сир – 120 г, лимон – половина, оливкова олія – 2 ст. л., борошно – 1 ст. л., базилік (свіжий), сіль, перець – за смаком.

Приготування: Змастити філе оливковою олією та натерти сіллю та перцем. Обсмажити в оливковій олії на середньому вогні, доки не утвориться скоринка. Відкласти. У цій же сковороді обсмажити подрібнену цибулю, часник та базилік впродовж 2 хвилин.

Сир змішати з травами, додати сік половини лимона і зняту з нього цедру, збити вінчиком. Розбавити трохи теплою водою. Варити соус 5-10 хвилин, доки не загусне.

Курку покласти в соус і готувати ще 2-3 хвилини.