Смачне домашнє морозиво

Ніжне і вершкове, м’яке і ароматне, — одним словом, ідеальне домашнє морозиво. Приготувати його можна і без морожениці, і без окремого збивання вершків. Рецепт дуже простий, а результат — гідний.

Інгредієнти: полуниця — 500 гр, вершки 20 % — 500 мл, згущене молоко — 300 гр.

Приготування: У блендер поміщаємо всі інгредієнти: миту полуницю без хвостиків, вершки і згущене молоко. Полуницю можна замінити на будь-яку ягоду або фрукт, на ваш смак. Збиваємо протягом 3-5 хвилин. На виході отримуємо однорідну, повітряну вершкову масу.

Перекладаємо морозиво в форму, накриваємо харчовою плівкою і відправляємо в морозилку на годину.

Дістаємо, перемішуємо вінчиком, ретельно розбиваємо грудочки. Знову накриваємо плівкою і відправляємо в морозилку ще на годину. Повторити згадану процедуру потрібно ще 2 рази через кожні 40 хвилин.

Морозиво готове! Можна подавати до столу.