Десерт без випічки: 10 хвилин і три інгредієнти .

Збираєтесь огранізувати дружні посиденьки, але для того, щоб приготувати що-небудь смачненьке, немає часу? Повірте, достатньо мати лише три інгредієнти, щоб приготувати цей яскравий десерт за 10 хвилин.

Мова йде про желе з апельсинового соку. Бюджетно, весело та смачно! Готуйте у гарних келихах, креманках або у формочках.

Інгредієнти  

Кількість
порцій: 2

  • Сік апельсиновий 250 мл
  • Цукор 1.5 ст. л.
  • Крохмаль кукурудзяний 30 г

 

Крок 1

Підготуйте форму або форми для желе. Змастіть форму рафінованою олією. Цей крок потрібен для того, щоб можна було зручно вийняти желе з форми.

Якщо ви будете готувати желе в порційних формах (келихах, вазочках), змащувати не потрібно.

Крок 2

Налийте сік в каструлю, додайте цукор та крохмаль. Добре розмішайте віничком, щоб цукор та крохмаль розчинилися.

Крок 3

Нагрійте каструлю на середньому вогні. Постійно помішуйте суміш до загущення, але не доводіть до кипіння. Зніміть розігріту суміш з вогню та розлийте по формах або в одну окрему форму. Залиште вистигати за кімнатної температури.

Крок 4

Коли суміш вистигне до кімнатної температури, приберіть форми або форму в холодильник на 4 години. Дістаньте десерт із холодильника безпосередньо перед подачею.